VideoVijestiŽivot

Kćerka je čitala pismo koje je napisala za svog tatu vojnika, ali nije imala pojma ko je iza njenih leđa!

Omar Aleman je član američke mornarice i bio je udaljen od svoje porodice godinu i tri dana, Valentinovo se približavalo i ovaj tata nije mogao da sačeka ni minute duže da bude ponovo sa svojom obitelji.

Planirao je da iznenadi svoju najmlađu kćerku, Abellu, prvu. Mala djevojčica sjedila je ispred drugara iz razreda i pripremala se da podijeli s njima nešto veoma intimno. Napisala je emocionalno pismo svom tati koji je u vojsci i koji joj je falio više nego što to riječi mogu opisati.

U videu, objavljenom 2. februara, 2017.godine, Abella čita: „Ti si najbolji tata zato što si tako poseban. Nedostaješ mi i volim te. Hvala ti što si moj tata. Da li ćeš izaći sa mnom na Valentinovo?“

Njen tata je stojao odmah iza nje u svojoj vojničkoj uniformi. Nasmijao se jer je čuo svaku njenu riječ.

Ako ste spremni da se vaše srce istopi, pogledajte sljedeći video da bi vidjeli Abellinu reakciju kada se okrene i ugleda tatu.

Omar je našao način da iznenadi i stariju kćerku. Alyssa, srednjoškolka je sjedila na školskom savjetovanju. Školska vijeća i prezentacije mogu postati dosadne, ali ne i ova.

Omar je usetao u učionicu ispred svoje kćerke i njenih drugova iz razreda da bi nju iznenadio – i ovo školsko vijeće učinio puno zanimljivijim nego što je očekivano.

Da bi vidjeli njenu reakciju kada konačno vidi svog tatu u školi, pogledajte prethodni video.

Pogledajte i ovo