VideoŽivot

Kleknula je pred dečkom kako bi ga zaprosila: Internet je burno reagirao!

Trenutak kada zaprosite voljenu osobu uvijek su neizbrisiva uspomena za zaljubljeni par, a ponekad, kada se dogodi nešto neobično, te geste ljubavi postanu međunarodna vijest. Razlog? Pa znate da svi vole priče sa sretnim završetkom, ali svaki put postoji i znatiželja kako će završiti.

Korisnike zabavljaju odbijanja, ali najviše od svega vole kritizirati svaki detalj ovih bračnih ponuda, vjerujući da će sve biti savršeno kada dođe njihov trenutak.

Ovaj put na udaru kritika našla se Sukhmin Garcha, 27-godišnjakinja koja se odlučila na veliki potez sa svojim dečkom Shirazom Brarom. Uz prekrasnu oceansku pozadinu kao pozadinu, kleknula je na jedno koljeno, izvukla kutiju s prstenom i svom partneru postavila poznato pitanje. Iznenađen i nasmijan, rekao je da. Simpatična scena podijeljena je kao TikTok video, koji je dobio tisuće čestitki i isto toliko kritika.

“Nemaš samopoštovanja”, komentirao je jedan korisnik. Nikada se ne bih ponizila pitajući muškarca da me oženi, to nije dostojanstveno, napisala je druga. “On sigurno nije zadovoljan time: to je gesta koja mora doći od muškaraca, inače se mogu osjećati preopterećeno”, rekao je treći. Unatoč kritikama, Sukhmin i Shiraz su se vjenčali nekoliko mjeseci kasnije.

@sukhmingarcha This summer was special 🤍 #kelownabc #fyp ♬ yebbas heartbreak – ☆˚˳༚

Pogledajte i ovo