PopularnoVideoŽivotinje

Konj je pogledao u kameru, a zatim je uradio nešto što je oduševilo internet

Veliki broj djevojki u periodu svog ranog djetinstva se igra sa lutkama konja. To je nešto što ih interesuje dok su još djeca i tada one rađaju svoju ljubav prema konjima i smataraju ih najdivnijim životinjama na svijetu.

Konji su jako velike, ali su i jako osjećajne i inteligentne životinje. Oni se dosta vežu za osobe koje se nalaze u njihovoj blizini i uče da čitaju njihove emocije. To su životinje koje žive u stadima i jako su društvene. One komuniciraju na svoj način sa drugim konjima, ali poput mnogih drugih domaćih životinja znaju kako da komuniciraju i sa svojim vlasnicima.

Svi konji imaju drugačije karaktere. Neki od njih su jako sretni i društveni i vole da provode svoje vrijeme sa drugima. Neki su možda čak malo povučeni i tihi, dok su jedni možda jako napeti i nervozni. To sve ovisi od njihovog temperamenta i okoline u kojoj su odrasli.

Konj u ovome videu pokušava da kaže nešto svojoj vlasnici, a to zahtijeva da ona bude jako blizu njega. On ju je zato privukao sebi za jedan veliki zagrljaj. Iako oni ne znaju šta zagrljali znače, oni shvataju da to prenosi ljubav – nešto što on želi da njoj pokaže.

Pogledajte ovaj divni video i podijelite ga sa prijateljima i porodicom:

Pogledajte i ovo