VideoŽivot

Otac je nestrpljivo čekao svoju narudžbu u restoranu – kada se konobar okrenuo, suze su mu krenule niz lice

Imati muža, ženu, sina, kćerku, brata, sestru ili bilo koju voljenu osobu u vojsci u udaljenoj zemlji nije lako. Ne samo da vam nedostaju nego također i brinete o njima. Često propuštaju stvari poput praznika ili rođendana i želite više od svega da su kod kuće sa vama. Ne mogu čak ni zamisliti kako se ove porodice osjećaju.

Sada zamislite kakav je osjećaj ponovo se ujediniti sa vašom porodicom nakon više od godine vojne službe u udaljenim i opasnim zemljama. Samo zamislite to iznenađenje.

To se desilo ovom ocu Greg-u Harris-u.

Njegov sin Cory služi u marincima Ujedinjenih Američkih država. Služio je na različitim lokacijama širom svijeta, u posljednih 14 mjeseci bio je smješten u Japanu. Cory-ev posao u vojsci i njegovo odsustvo od kuće nije samo bilo teško za njega nego i za njegove roditelje. Ukoliko ste i vi roditelj možete zamisliti kakav je to osjećaj.

Nakon tako dugo vremena, Cory je želio svoj povratak učiniti posebnim. Odlučio je zadržati informaciju o svom povratku podalje od porodice kako bi ih mogao iznenaditi. Isplanirao je to izvesti u restoranu u kojem oni večeraju. Šta mislite o tome? Samo se pojaviti na večeri nakon 14 mjeseci odsustva!

Ovaj poseban trenutak je snimljen na kameri. Vidimo oca kako gleda u meni, čekajući narudžbu. Zatim niotkuda, Cory se pojavljuje. Greg-ova reakcija je srceparajuća. Pogledajte video ispod- samo probajte da ne plačete kao što smo mi.

Momenti poput ovog su ono što život čini prelijepim.

Bez obzira koliko ovakvih videa, ponovnog spajanja porodice pogledam nikada nije dosta.
Ljubav između ovo dvoje je jedinstvena.

Razmislite o tome da podijelite ovaj video i podržite hrabre ljude koji služe vojsku van svoje države.

Pogledajte i ovo