PopularnoVideoVijestiZanimljivosti

Stolar je pronašao dječiji mrtvački sanduk ispod kuće, pogledao je bliže i doživio šok života

Kada renovirate kuću, držite fige da majstori ne pronađu ništa neočekivano. Ipak nije neobično da se pronađu oštećenja od vode, elektroniku koju treba zamijeniti, ili ostale neugodne stvari poput termita kada se popravljaju zidovi i podovi.

Ali kada je obitelj iz San Francisca čula šta su radnici pronašli dok su popravljali njihov dom, ostali su šokirani.Ispod njihove kuće su pronašli mrtvački kovčeg velik dovoljno da u njega stane malo dijete. Kovčeg je imao stakleni poklopac i kroz njega se jasno moglo vidjeti tijelo dvogodišnjaka.

Šokirani i znatiželjni, pitali su se ko bi mogao biti ta djevojčica. Sada godinu dana kasnije otkrili su istinu.

Kovčeg koji su pronašli bio je iz 19-tog stoljeća. Bio je u potpunosti zatvoren i tijelo djevojčice je ostalo sačuvano unutra. Kroz staklo se moglo vidjeti njeno lice i to da drži buket cvijeća u rukama.

Ericka Karner živi u kući gdje je tijelo pronađeno, kontaktirala je policiju i organizaciju koja sahranjuje neidentifikovanu i napuštenu djecu.

Ispostavilo se da je zemljište na kojem je njena kuća sagrađena korišteno kao groblje sve do 1930. godine. Nakon toga prostor je preuređen za stanovanje, a grobovi su prenešeni na drugo mjesto. Ali je ovaj mali kovčeg zaboravljen…

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo