VideoZabava

Kumova odjeća je zakazala ispred oltara, a prisutni u crkvi se nisu mogli suzdržati od smijeha

Vjenčanje je definitivno jedan od najboljih i najljepših trenutaka za bilo koji par. Dvoje ljudi se zakljinje na vječnu ljubav i vrlo često osobe koje su tu pristune plaču.

Međutim, ova ceremonija je bila malo drugačija. Prisutni se nisu mogli suzdržati od smijeha.


Vjenčanje jednog para je postalo puno smijeha radi sramotnog ispada njihovog kuma ispred svih pristunih. Vrlo često se ovakve stvari srećom završe smijehom te se svi prisjećaju tog trenutka rado.

Ovo je zasigurno bilo vjenčanje na koje bi ste poželili otići.

Srećom, čak iako niste mogli da ovo vidite uživo, neko je uspio da snimi šta se dogodilo.

Kada je ceremonija započela, kumovo odijelo je odlučilo da ga izda. Ispred mladoženje, mlada i njihovih gostiju – njegove hlače su spale na pod.

Niko od prisutnih nije mogao da vjeruje šta se dogodilo pred njihovim očima. On je odmah reagovao i uzvukao je hlače, ali nakon toga nije bilo povratka.

Svi prisutni u crkvi su se smijali onome što su vidjeli.

Ali tu nije bio kraj. Svi ste sigurno imali trenutke u životu kada se jednostavno niste mogli prestati smijati. Upravo to se dalje desilo mladoženji.

Iako je bio na vlastitom vjenčanju i u trenutcima kada su svi ozbiljni, on jednostavno nije mogao da se suzdrži od smijeha. Najbolje od svega jeste što je on nosio mikrofon te perfektno možete da čujete njegov zarazni smijeh.

Pogledajte ovaj video i uživajte u ovom urnebesnom vjenčanju:

Pogledajte i ovo