Životinje

Lane se utapalo u mutnoj vodi, a onda je ovaj krzneni anđeo priskočio u pomoć!

Ova nevjerojatna priča opisuje herojsko djelo crnog labradora koji je spasio lane iz rijeke. Na prvi pogled, možda se ne bi odmah pomislilo da je ovaj pas u stanju izvesti tako hrabar čin, ali upravo to se dogodilo.

Na YouTubeu postoji video koji prikazuje ovog crnog labradora kako pliva kroz vodu noseći nešto u ustima. Kako video odmiče, otkriva se da pas nosi mladunče jelena koje je izgledalo uplašeno i uznemireno. Pas ga je hrabro doveo do sigurnosti, preplivavajući rijeku.

Kada su stigli do obale, pas se popeo na kopno gdje ga je dočekao njegov vlasnik. Vlasnik je potom uzeo lane iz usta psa, pokazujući zahvalnost i divljenje prema svom psu.

Nije jasno kako je pas pronašao i odlučio spasiti lane, ali njegovo herojsko djelo je srećom zabilježeno. Ovaj događaj svjedoči o instinktivnoj sposobnosti pasa da osjete i reagiraju na nevolje drugih bića, podsjećajući nas na poznate priče o psima spasiteljima poput Lassie.

Ovaj labrador retriver nije samo pokazao svoju hrabrost i sposobnost, već je također poslužio kao inspiracija i podsjetnik na neograničenu ljubav i predanost koju psi mogu pokazati, ne samo prema ljudima već i prema drugim životinjama u nevolji.

Pogledajte i ovo