VideoŽivot

Ljubomorni dečko joj je kiselinom uništio lice i karijeru, ali danas je inspiracija za milione ljudi!

Za mladu Britanku Katie Piper se činilo da ima sve u životu – gradila je zavidnu karijeru u svijetu mode, uživala u životu i bila jednostavno prelijepa. Mnogo pažnje su posvećivali njenom izgledu iako ona nikada nije željela biti nečiji trofej.

Jednoga dana na Facebooku je dobila poruku od nepoznatog 28-godišnjaka koji je, čini se dugo pratio njen rad. Vremenom se počeo zaljubljivati u nju, što je za Katie bilo čudno jer su se jedva poznavali. Počela je sumnjati u njega, jer njegove riječi nisu bile u skladu sa onim što je radio. Primjećivala je da je za svaku sitnicu reagovao burno, te su joj prijatelji predlagali da obavezno završi s njim. Ipak je odlučila provesti vikend kako bi mu objasnila neke stvari.

Sreli su se u hotelu gdje ju je Daniel napao i silovao. Potom je odvezao kući zaprijetivši da nikome ne smije ispričati ništa.

Narednih dana, situacija je bila sve gora. Konstantno je zvao kako bi pratio svaki njen korak. Dva dana nakon napada joj je pisao mail u kojem je molio da se nađu u obližnjem kafiću kako bi joj on dao poklon koji je pripremio. No, ona nije imala interneta kod kuće, ali je on ipak znao kako doći do nje.

Sjedila je u kafiću u kojem inače pije kafu i ispred je vidjela prosjaka sa šoljicom kafe. Prišla je da mu da novac, a on je odjednom prosuo sadržaj šoljice na njeno lice. Iz prve, nije znala šta se događa, aonda joj je lice počelo goriti. To je zapravo bio Danielov ”poklon”. Želio je kiselinom uništiti njeno lijepo lice.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo