VideoZabavaŽivotinje

Lukavu mačku ganja pas, a ona ima jedinstven način da mu odvuče pažnju

Čim u glavi pomislite na mačku, obično se odmah sjetite i psa. To vas asocira na to da pas ganja mačku, jer su njih dvoje prirodni rivali. U ovom videu možete vidjeti kako mačka prevari psa, što dokazuje da i one mogu biti inteligentne i hrabre kada se nalaze u opasnosti.

U početku videa možete vidjeti mačku koja leži na sredini puta. Predator, svijetli pas se polako približava mački i priprema se na sljedeći korak. Gledajući video u startu ćete zaključiti da je ovu bitku već dobio pas.

Svo vrijeme je pas taj koji je dominantan, ali odjednom sve počne izgledati kao da se dvoumi, jer mu izgleda da je mačka već mrtva. Tada još počne i da izgleda krivo. Svojim tijelom pokazuje da je već spreman da odustane i povuče se.

Baš u pravom trenutku, mačka odluči da podigne glavu i spasi se iz ove situacije tako što počne trčati što brže može. Pas je sada izgubljen, ali ipak odluči da krene za njom.

Akcija se ne završava tu. Ova potjera pokazuje da je mačka jako pametna. Zna napraviti prave pokrete u pravo vrijeme. Pri kraju videa postane jasno da je u ovom slučaju mačka pobijedila psa, koji zbunjeno odutane i ode dalje.

Pogledajte i sami ovaj zanimljivi video u prilogu.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo