in , , ,

Vlasnici su se bojali da je njihova mačka nestala zauvijek nakon požara. Mjesec dana kasnije, otkrili su nešto nevjerovatno kada su posjetili mjesto gdje je njihov dom nekada bio

Naši ljubimci mogu biti sav naš svijet i njihov gubitak može biti izuzetno stresan za nas. Kada je izbio požar u Kaliforniji ove godine, kuća porodice Werblow je izgorila, ali za njih je najgore bilo to što je nestala njihova voljena mačka Timber.

Mjesec dana kasnije, otkrili su nešto nevjerovatno kada su posjetili mjesto gdje je njihov dom nekada bio. Dok su hodali okolo i pokušavali da spase bilo šta iz pepela, odjednom su ugledali poznato lice u daljini. Njihova maca je preživjela.

Prvobitno je izgledala jako zbunjeno, jer je ipak prošao mjesec od kad nije vidjela svoju porodicu, ali kada ih je prepoznala brzo je potrčala prema njima. Pogledajte ovaj srceparajući trenutak u videu u prilogu.

NEVER LOSE HOPE! One month today since the fire, we received an escort to my parents property & my cat Timber was discovered!! She’s alive. Praise God!! ❤️To help our family in this time you can visit our gofundme at: https://www.gofundme.com/ParadiseFire-HelpWerblowFamilyOr read a little more on our story at: https://youtu.be/XAsiEwOsEkY

Gepostet von Courtney Werblow am Samstag, 8. Dezember 2018