in , ,

Majka je pobijedila rak, ali je umrla nakon rođenja blizanaca. Ali onda su vidjeli OVO u oblacima…

Sve majčine borbe tokom života, od one kada Vas je nosila do odgoja i osamostaljivanja, su veoma značajni trenuci koji se nikada ne smiju zaboraviti. Majke su uvijek tu sa nama da prolaze kroz dobro i loše, da nas nasmiju, oraspolože, jednako kao i mi njih.

Ova buduća majka nikada nije skidala osmijeh sa lica iako se borila sa opakom bolešću. Ipak svoj život je poklonila svojim blizankinjama Aubrey i Maddy.

Zatrudnila je nakon bezbroj bezuspjelih pokušaja, a dok je bila trudna sa njima, rečeno joj je da boluje od agresivnog tumora, ali da postoji šansa da ponese trudnoću do kraja i izbori se sa bolešću.

Tokom trudnoće je prolazila kroz hemoterapije. U 33. sedmici, ljekar joj je predložio porođaj carskim rezom budući da je postojao veliki rizik zbog tumora. Na društvenoj mreži je zahvalila svima koju su joj pružali podršku i sa osmijehom na licu pozdravila novi dan u kojem je jedva čekala upoznati svoje djevojčica.

Nažalost, dan nakon porođaja, njeno srce je počelo slabiti i iznenada je preminula. Članove njene porodice tješi činjenica da je barem na trenutak mogla vidjeti svoje bebe.

Bebe su rođene zdrave, ali su zadržane u bolnici zbog ranog rođenja. Nakon sahrane, Aubrey i Maddy su pogledale u nebo i tamo vidjele lik svoje majke i to sa osmijehom koji će ih zasigurno pratiti kroz čitav život.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: (video će početi nakon kratke reklame)