in , ,

Majka je na sahrani svog sina ugledala 30 bajkera, a onda shvatila njihovu gestu

Sebe nikada ne možete dovoljno pripremiti za odlazak najmilijih – pogotovo ako je u pitanju Vaše dijete.

U narednoj situaciji, ova žena je trebala dosta podrške kako bi preživjela gubitak svog sina. Mnogi ljudi i organizacije su joj pružili riječi utjehe.

14-godišnji Teegan Keith Sakaguchi je uglavnom odrastao kao većina njegovih vršnjaka. Imao je poteškoće sa hodanjem jer je imao slabe mišiće. Od rođenja mu je dijagnosticirana bolest koja je podrazumijevala da njegovo tijelo nema enzima koji vari proteine. Upravo zbog toga je iz godine u godinu gubio snagu.

goda1

Ipak znao je kako uživati u životu. Mnogo je volio motore a budući da je njegov otac radio u trgovini Harley-Davidson, mnogo je bio upućen u modele i kvalitet istih. 2012. godine Teegan je dobio brata koji je imao isti poremećaj kao i on. No, on je na vrijeme bio na odgovarajućim tretmanima i njegovo stanje nije bilo toliko opasno za ubuduće.

Nažalost, ljekari nisu mogli spasiti Teegana. 1.maja je preminuo nakon duge borbe. Teegan je svojom istrajnošću inspirisao mnoge. Njegova majka je prikupila čak $4000 donacije kojima je pokrila troškove sahrane.

goda2

Kada su na sahranu došli motoristi, njegova majka nije mogla vjerovati svojima očima. Vjerovala je da se njen sin smiješi negdje na nebu i da je njegova želja ispunjena.

Motoristi možda naizgled djeluju grubu, no ovim su pokazali da imaju dušu i emocije. Nikada ne sudite knjigu po njenim koricama.