VideoZanimljivostiŽivot

Majka je rodila blizance od kojih je jedno dijete crno a drugo bijelo, te ih sada uči da koriste svoje jedinstvene kvalitete

Ova majka je dobila blizance i bila je potpuno iznenađena kada ih je prvi put ugledala. U tim trenutcima svi pažljivo gledaju u bebu i razmišljaju da li više liči na mamu ili tatu. Možda bebin nos liči na tatin, a oči liče na mamine.

Judith Nwokocha bila je jako sretna kada je saznala da nosi blizance jer je imala poteškoća da zatrudni. Nakon 2 pokušaja vještačke oplodnje, konačno je dobila priliku da postane majka. Nažalost, trudnoća se zakomplikovala u 37. sedmici i morala se poroditi na carski rez.

Rodila je dječaka i djevojčicu i dala im imena Kamsi i Kachi. Djevojčica je bila duplo manja od dječaka, a to nije bila jedina neobična stvar u vezi nje. Boja njene kože je bila bijela, što je jako čudno jer je Judith afroamerikanka. Mislila je da je njena djevojčica bijelkinja, ali je kasnije saznala da je zapravo albino.

Ona joj stalno govori da j prelijepa i da nikada ne bi željela da izgleda drugačije, te kaže kako zna da je jako važno edukovati djecu da vole sve ljude uprkos svim njihovim različitostima.

Pogledajte i ovo