VideoZanimljivostiŽivot

Majka je vidjela da čovjek fotografiše njenu kćerku (12) u svlačionici te je odlučila da ga prati

Jedna majka je uzela pravdu u svoje ruke nakon što je uhvatila čovjeka kako fotografiše njenu kćerku u ženskoj svlačionici. Doris Stiles Scown i njena kćerka (12) bile su u kupovini u Salt Lake Cityu, Utah. Doris je ostavila svoju kćerku u kabini dok je ona otišla da uzme druge hlače. Ono što je vidjela kada je vratila do kabine nikada neće zaboraviti.

Doris je ugledala čovjeka (36) koji pokušava da fotografiše njenu kćerku dok se presvlači dok je ležao na leđima kako bi je slikao. Kada je shvatio da je uhvaćen pokušao je pobjeći. Doris nije bila zadovoljna takvim ishodom te je krenula za njim i ganjala ga je do parkinga koji je bio udaljen dva bloka. Pozvala je policiju i pokušala se sama suočiti sa njim.

Uz pomoć grupice ljudi zadržala ga je dok policija nije došla. Željela je da ga nauči lekciju te je uzela svoj mobitel i snimila ga kako bi ga postavila na Facebook. Rekla je kako želi da njegovo lice bude viđeno da više ne bi radio slične stvari. Više o ovoj priči pogledajte u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo