Život

POSLIJE OVOGA ĆETE RAZUMJETI: Zašto je majka vaš najbolji prijatelj za cijeli život

Ona daje najbolje savete, zna apsolutno sve o vama, čuva vas kao tigar, voli vas bezuslovno i bez obzira na sve uvek će biti tu za vas

Majka-Kcerka

Od dana kada ste se rodili pa do danas, uvek je postojala jedna osoba koja je stalno investirala u vašu sreću: vaša majka!

Kao dete nikada se niste mrdali od nje, što znači da vam je majka bila prvi najbolji drug. Zabavljala vas je još kao bebu i igrala se sa vama, svaki dan je dolazila po vas u školu kako bi bila prva osoba koja će čuti sve novosti iz vašeg života, pa čak i sada još uvek želi da zna sve detalje. ( via Kurir )

Ima li boljeg prijatelja od toga?

1. Daje najbolje savete

Od standardnih stvari poput :”Budi dobar prema braći i sestrama” i “Jedi voće” ima mnogo više u majčinim savetima od toga. “Svaka šerpa ima svoj poklopac” i “Svoje bitke biraj pažljivo”, majka uvek ima nešto mudro da podeli sa vama iz njenog ogromnog životnog iskustva.

2. Ponekad “kradete” stvari iz ormara jedna drugoj

U maminom ormaru vi niste stranac i ona je uvek morala da vas tera dalje od njega. I ako ona kaže da su vaši modni izbori pod znakom pitanja, uhvatili ste je nekoliko puta kako isprobava vaše haljine.

3. Zna za sva vaša zaljubljivanja od 1 godine

Opasno je da jedna osoba poseduje toliku moć, a neverovatno je da te nikada neće ucenjivati i ako sve što treba jeste da kaže “Pozvaću mamu tog slatkog dečaka – kako se beše zove? Onaj što ti se dopadao u 3. razredu? Marko? Ne, to je bio Luka. Da, pozvaću Lukinu mamu i reći joj kako bi ti zaista trebalo da očistiš svoju sobu.” Znaš da bi bila na rikama i noaga i ribala sobu dok ne zasija. Ali, majka to nikada neće uraditi.

Next

Pogledajte i ovo