VideoŽivot

Novopečena majka prvi put mijenjala pelene bebi. A onda je ugledala nešto šokantno

Imati dijete je jako emocionalno i zadivljujuće iskustvo – bilo to vaše prvo dijete ili ne. Donijeti drugo živo biće na svijet je pravo čudo i zbog toga roditelji vole proslaviti i najmanju prekretnicu u životu njihovog djeteta. To može biti prva riječ vašeg djeteta, njihovo prvo šišanje ili prva noć u vašem novom domu.

U ovom videu, par je odlučio proslaviti i snimiti majku, Susan, dok svojoj bebi prvi put mijenja pelene. To je trenutak koji ćete željeti da zapamtite, zar ne?

U ovoj situaciji, video snimak nije bio o promjeni pelena, nego o nečemu mnogo većem. Susanin partner i tata njihove bebe, Darick, imao je jako važno pitanje za Susan i to je uradio na jedan neobičan način. Pitanje je napisao na gegicama njihove bebe.

Kada je Susan uzela svoju bebu u naručje, sa čistom pelenom u svojoj ruci, pročitala je pitanje na bebinim gegicama. Darick je polako kleknuo i započeo jedan jako bitan govor u svom životu. Napisao je sljedeće: “Mama, da li ćes se udati za mog tatu?”.

Susan je počela plakati i rekla sudbonosno “Da.”.

Ovaj video nas uči da vjerujemo u ljubav. Pokazuje nam da je porodica sve i da ljubav dolazi u svim oblicima. Nakon dugog poroda, koji je trajao 17 sati, Susan i Darick sada slave rođenje njihove bebe, kao i njihove zaruke. Ako je i vas ovaj video dirnuo, nemojte zaboraviti da ga podijelite sa obitelji i prijateljima.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo