VideoZanimljivostiŽivotinje

Mala djevojčica je čuvala uplakanu macu, a onda je došla macina mama i napravila scenu

Djeca mogu naučiti dosta stvari od životinja. Odrastanje uz životinje pomaže im da izgrade osjećaj empatije i ljubaznosti, razumijevanja i ljubavi. Ipak neka djeca od silne ljubavi prema životinjama počnu da im dosađuju.

Djeca obično gnjave životinje jer žele da se igraju s njima, te dok su neke životinje jako tolerantne i to im ne smeta, postoje i one koje ne reaguju tako. U ovom videu mala djevojčica mazi jako, jako malo mače koje je zaista neodoljivo. Ona je ne čupa za rep niti je mazi pregrubo, ali maca je jako mlada i vjerovatno nije navikla da je toliko odvojena od svoje mame.

Macina mama ipak nije oduševljena situacijom, naročito jer misli da je njeno mlado u opasnosti. Ona prilazi djevojčici kako bi pokušala da uhvati svoje mlado za vrat i uzme ga od nje. Mala se pomijera sa strane na stranu i ne želi da pusti svog prijatelja. Ipak majka je odlučna u spašavanju, zgrabi svoje mlado i uzme ga od djevojčice, koja zbog toga i nije baš sretna. Djed ne može da izdrži a da se ne počne smijati, kada uzme curicu u ruke.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo