VideoŽivot

Mala djevojčica je zamijenila stranca sa Djeda Mrazom, ovaj razgovor dokazuje da je čarolija praznika stvarna

Kao odrasla osoba, vjerovatno znate da Djeda Mraz ne postoji, ali ako išta može vratiti vašu vjeru u njega, onda je to ovaj video.

Robert Riley je bio u kupovini sa dvoje dvije kćerke u Walmartu u Hurricaneu, West Virginia. Jedna njegova kćerka, Sophie Jo Riley (3), vidjela je čovjeka u blizini, sa bijelom bradom, koji ju je podsjetio na Djeda Mraza. Tata je je ohrabrio da priča sa njim, a njena starija sestra je sve snimila.

“Šunjala se sa leđima okrenutim prema igračkama. Mi smo bili iza nje i ona je stavila prst na usta i rekla ‘Šššš! Ono je Djeda Mraz!'”, rekla je njena sestra Miya Lupashunski.

Mala djevojčica je skupila hrabrosti i prišla mu je.

“Djeda Mraze?”, zovnula ga je Sophie. “Zvali su me i gorim imenima,” odgovorio je.

Sretno je razgovarala sa njim, pokazivala mu je svoje nokte i pričala o kolačićima koji ga čekaju u njenoj kući. Nakon što mu je rekla da pojede samo jedan, a ostale ostavi sobovima, shvatila je da bi oni možda više voljeli travu.

“Više vole travu, ali na Sjevernom polu je malo teže doći do nje,” Larc joj je rekao.

Ovaj razgovor je obradovao mnoge, pa čak i ako ne vjerujete u Djeda Mraza, ovaj video će vas uvjeriti da dobro na svijetu postoji.

“Dirnut sam činjenicom da sam bio dio nečega u čemu su drugi ljudi uživali. To sam samo bio ja i razgovor sa malom djevojčicom. To me skroz razniježilo,” rekao je Lark.

Pogledajte i podijelite ovaj “magični” video s prijateljima:

Pogledajte i ovo