VideoZabava

Mala djevojčica osvaja plesni podij – stranac pokušava da se takmiči sa njom, ali pobjeda je definitivno njena

Uvijek mora da postoji neko ko će razbiti led na plesnom podiju. To je ona prva osoba koja ostavi tanjir i udalji se od stola sa hranom. Osoba koja “voli ovu pjesmu” i osvoji plesni podij – sama.

Volim ove plesne karaktere – potrebno je samopouzdanje da bi zaplesali prvi ispred svih prisutnih ljudi. To su ljudi na koje se možemo osloniti da će započeti i pokazati nama ostalima koji sjedimo za stolom ili u malim grupicama, šta propuštamo.

Čim je počela pjesma Bob Marleya “Stir It Up”, ova mala djevojčica je već bila na plesnom podiju pokazujući svoje plesne korake. To je ta osobnost koju svaka zabava treba. Njena energija je zarazna, dok se savija na stranu, sa velikim osmijehom na licu. Čak i udara u zrak, pomijerajući ruke gore dole dok se smješka.

Pomjera svoje nogice, podižući ih visoko kada joj se pridruži još jedna osoba na plesnom podiju, stariji čovjek sa slamnatim šeširom i smiješnim plesnim pokretima pokušava da joj se približi i zabavi je. Pjesma završava i ona je oduševljena, pljeskajući svojim rukama. Nadam se da će nastaviti da bude puna života na zabavama.

Mala djevojčica uradi još jedan završni pokret koji završi njen nastup savršeno. Pogledajte kraj njenog nastupa da bi vidjeli kako završava ples uz ovu pjesmu Boba Marleya.

Pogledajte i ovo