Sve za DomVideoZanimljivosti

Ova kuća ima dimenzije 2,5 m u dužinu i 7,3 m u širinu – zavirite unutra kako bi vidjeli njenu nevjerovatnu unutrašnjost

Adrienne i Dave željeli su da uživaju u mirovini. Njihova djeca su otišla od kuće i tako je njihova kuća za njih postala prevelika. Zbog toga su odlučili da je prodaju i da naprave malu kućicu na točkovima.

Samo zbog toga što je njihova nova kuća mala, to ne znači da su oni išta žrtvovali. Pogledajte i vi kako ona izgleda u videu u prilogu.

Iz vana, izgleda pravo minijaturna. Dimenzije su joj samo 2,5 x 7,3m. Locirana je ispred farme na kojoj su Adrienne i Dave živjeli. Ovaj par je prodao kuću i pola zemlje, ali su zadržali drugu polovicu kako bi na nju parkirali svoju novu kućicu na točkovima.

U njoj se nalazi sve što im je potrebno: kuhinja, krevet, kauč, i kupaonicu. Na njoj se nalaze veliki prozori kako bi imali puno dnevne svjetlosti. Kako bi se popeli u “spavaću” sobu imaju ljestve koje za sada mogu koristiti, ali ako u budućnosti budu pravili novu kućicu, ipak će napraviti stepenice. U kući također imaju i brojne skrivene prostore za odlaganje stvari. Kuhinja je jednostavna i praktična, a kupatilo je malo ali sasvim dovoljne veličine za njih dvoje.

Pogledajte i ovo