VideoŽivotŽivotinje

Mala učenica je pronašla psa lutalicu kada je išla u školu, a kada joj je učitelica otvorila ruksak nije mogla prestati da plače

Na svijetu postoje ljudi koji imaju ogromna srca i koji ne mogu vidjeti nekoga da se pati. Jedan primjer jeste upravo curica po imenu Qi Qi koja ima samo 4 godine. Ona živi u Sichuanu u Kini i kada je jednog dana išla u školu naišla je na nešto neobično.

Ispred nje se nalazio pas lutalica kojeg je odlučila pokupiti sa poda i staviti u svoju školsku torbu. Nastavila je dalje u školu ali njen plan je bio pokvaren na samom početku nastave kada je mali pas počeo da laje. Pokušala se izvući na neki način, ali kada joj je učiteljica otvorila ruksak mala Qi Qi nije mogla prestati da plače.

KOnstano joj je govorila da pas neće nikoga ujesti i da ga ne baca na ulicu. Učiteljica ju je pozvala na razgovor, a djevojčica još uvijek nije prestajala plakati. Tada joj je rečeno da pas neće biti izbačen na ulicu, te da će ga povesti kući kako bi ovaj mali psić imao pristojan dom.

Pogledajte ovaj video u prilogu u podijelite ga sa prijateljima:

Pogledajte i ovo