PopularnoVideoŽivotinje

Malo lane je odabralo drvosječu za svoju novu mamu i svima je popravilo dan

Bio je to sasvim normalan dan za ovog drvosječu koji je hodao kroz šumu do svoje sljedeće destinacije. Dok se vozio u svom džipu spreman da odradi svoj posao za taj dan, primjetio je nešto što ga je natjeralo da se zaustavi.

Dio njegovog posla jeste da bude okružen prirodom. Sa količinom flore i faune kojom su drvosječe okružene svaki dan, suđeno je da pronađu nekoliko neuobičajenih prijatelja tokom rada.

Ovaj drvosječa je na strani puta uočio dva laneta kako sjede i gledaju svoja posla. Jedan je bio dalje od drugoga, a ono bliže drvosječi se zainteresovalo za drvosječu te mu je prišlo jako blizu. Oba laneta su bila usamljena i uplašena.

Lane koje je prišlo drvosječi ga je brzo onjušilo je pribilo se uz njega, na što je on odgovorio da nije ono što lane misli da jeste. Snimak koji je uspio zabilježiti je zaista nevjerovatan.

U ovom trenutku drvosječa je shvatio da ga je lane usvojilo kao svoju majku, te je odlučio da mjesto na kome su se nalazili nije sigurno za njih te ih je brzo sklonio u šumu.

Pogledajte ovaj predivni trenutak u videu koji se nalazi ispod:

Pogledajte i ovo