VideoŽivotinje

Veterinari su rekli vlasnici da moraju ubiti ždrijebe, no ona je odbila i time dokazala da ništa nije nemoguće

Svi očekuju dobiti zdravo ždrijebe, no u ovom slučaju ishod nije bio onakav kakav se očekivao. Tog ljeta je rođeno ždrijebe po imenu Roozer “Rocky” Brews. Bilo je maleno, slabo i jedva je stojalo na svojim nogama. Jednostavno nisu bile dovoljno čvrste da podnesu njegovu težinu.

Skärmavbild-2015-09-16-kl.-16.03.15

No, kada je vlasniku predložena da ga uspavaju jer je to najbolje moguće riješenje, on je odbijao čuti za to. Ova priča je dokaz da nikada ne treba odustajati. Danas možda ne vjerujete da je nešto moguće, ali već sutra vam se može ostvariti. To je upravo ono svjetlo na kraju tunela.

malo-zdrijebe-1

Ždrijebe je bilo visoko svega 40ak cm i imalo mnogo zdravstvenih problema. Vlasnica Christina je odlučila tražiti pomoć veterinara, ali oni su imali samo jedno rješenje. Nije ga željela eutanizirati dok ne pokuša i druge opcije.

malo-zdrijebe-3

Sreća da se ovo maleno biće rodilo u okruženju punom ljubavi koje mu je i pomoglo da se oporavi. Christina je učinila sve što je bilo u njenoj moći da se ono osjeća bolje.

Skärmavbild-2015-09-16-kl.-16.05.45

Vremenom je raslo i bilo sve snažnije. U ovom videu je prikazan njegov trnoviti životni put. No, Christina se svakodnevno osjeća sretno jer mu je dala priliku za život. Bez obzira kako izgledalo, ovo ždrijebe ima veliko srce.

Pogledajte i ovo