in , ,

Maloj djevojčici koja se bori sa karcinomom ostvarili su želju da postane policajka

Abigail Arias (6) iz Texasa je mala djevojčica koja se bori sa Wilmsovim tumorom, rijetkim karcinomom bubrega. Karcinom je u remisiji, ali doktori su roditeljima rekli da za njega nema lijeka.

Abigail je jedna jaka mala djevojčica. Njena mama Ilene Arias kaže da su doktori rekli da je vrijeme da uživaju u životu i da je njima bilo teško, plakali su nekoliko sedmica, ali ne gube nadu.

Abigail je šefu policije jednom prilikom rekla da želi da bude policajka kada naraste. Kada je on čuo za njenu borbu, odlučio je da joj ispuni želju. Obučena u uniformu i okružena prijateljima, rodbinom i policajcima, položila je zakletvu.

Pogledajte ovaj predivni trenutak u videu u prilogu:

Congratulations to the newest member of the Freeport Police Department, Honorary Officer Abigail Rose Arias! She took an oath today to continue fighting the “bad guys” until she is cancer free! What a great day for the City of Freeport, and our Law Enforcement Family from all over this great state, who were in attendance! Also a special thanks to Rick Fernandez owner of Cop Stop Inc. for the wonderful FPD uniform and duty rig! #thinblueline Ruben Arias

Gepostet von Freeport Police Department am Donnerstag, 7. Februar 2019