VideoZanimljivostiŽivot

Mama je bila bijesna jer je tata kupio kutiju za alat umjesto kutije za užinu, a kada ju je okrenula nije se mogla prestati smijati

Biti roditelj je zaista skupo, i potrebno je uložiti dosta novca kako bi vaše dijete imalo sve potrebne stvari za odrastanje. Kada dijete počne ići u školu, tada i potrebna količina novca postaje veća. U videu koji se nalazi u prilogu vidimo zanimljivu priču o jednom ocu i kutiji za ručak.

Naime, njegova žena mu je dala zadatak da ode do obližnje prodavnice i nabavi kutiju za užinu za nju i njihovog sina. Kao i svaki drugi odgovoran otac, on je odmah otišao do prodavnice kako bi obavio svoj zadatak.

Odlučio je da usput snimi cijeli događaj i možemo odmah primjetiti nešto neobično. Prodavnica u kojoj se nalazio je prodavala alat i kutije za alat, a on je komentarisao kako su one mnogo praktičnije od normalnih kutija i naravno dosta jeftinije.

Kada je došao kući sa kutijom za alat i pokazao svojoj ženi, ona je ljutito reagovala i rekla kako on nije normalan i da im ta kutija nije ni od kakve koristi. Otišao je na kratko do kuhinje, a kada se vratio ona je ostala u šoku.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta je on uradio sa ovom kutijom:

Pogledajte i ovo