VideoZanimljivostiŽivotŽivotinje

Mama je mislila da je beba preminula u požaru, a kada je saznala šta je njen pas uradio nije mogla da vjeruje

Bez obzira koliko puta to ponovili, svi dobro znamo da je pas najbolji čovjekov prijatelj. Polo je međutim više od najboljeg prijatelja, jer je dao svoj život kako bi spasio bebu od 8 mjeseci.

Polo je dugo bio porodični pas i kada se mala Vivian rodila, bilo je jasno da mu je ona najdraža od svih. On ju je jako volio i brinuo se o njoj. Međutim 2016. godine se desilo nešto što je promijenilo živote svih u porodici.

Erika Poremski, Vivianina majka je izašla iz svoje kuće nakratko kako bi uzela nešto iz automobila kada se nešto nevjerovatno desilo. Cijela kuća je bila u plamenu, a Vivian i Polo su ili na spratu u kući.

U panici Erika je utrčala u kuću kako bi uzela svoju kćerku ali je vatra već bila toliko jaka da se nije mogla dugo zaddržati u kući. Ona je mogla čuti svoju bebu kako plače ali joj nikako nije mogla pomoći.

Tada je Polo postao porodični heroj i zaštitio Vivan svojim tijelom. Nažalost on nije uspio preživjeti, ali je zahvaljujući njemu Vivian ostala živa i nije imala većih posljedica po svoje zdravlje.

Pogledajte cijelu ovu priču u ovome videu:

Pogledajte i ovo