PopularnoVideoŽivot

Mama je ostala u nevjerici kada je preko baby monitora vidjela kćerkin ritual prije spavanja

Postoje mnoge stvari koje nam posebno znače. Tradicija i riječi, misli, djela, ili predmeti su dio onoga što smo mi i onoga što želimo postati.

Zbog toga mnogi preporučuju da porodice trebaju zajedno večerati ili da djeci odredite vrijeme u koje trebaju ići na spavanje. To su rutine i tradicija koje daju vrijednost svemu oko nas.

Iako možda ne možete vjerovati da dijete od samo dvije godine može prepoznati nešto važno i to primijeniti u svojoj dnevnoj rutini, bez da mu se to mora reći, video ispod će vam dokazati da niste upravu ali na jedan neodoljiv način.

U videu ćete vidjeti baby monitor koji snima malu Sutton (2), kćerku Kathryn i njenog muža. Jednu noć, stvari su se promijenile.

Vidite, inače Kathryn i njen muž sjednu sa njihovom kćerkom Sutton svaku noć prije spavanja da se zajedno pomole. Ali ove noći, njeni roditelji su izašli vani, a pošto je bilo kasno, samo su stavili svoju kćerku u krevet, bez prethodne molitve. Sutton je odmah shvatila da nešto nedostaje i odlučila je da se sama pomoli, srećom njena molitva je snimljena kamerom.

Pogledajte ovu neodoljivu djevojčicu kako se moli, zahvaljuje se Bogu na svojim roditeljima, nekome ko se Robert i na svojoj igrački Duckiju i zadnje, ali ne najmanje važno, na Djeda Mrazu.

Pogledajte ovaj dirljivi video ispod, sigurno smo da će vam se svidjeti.

Pogledajte i ovo