Život

Mama i tata su dobili veliko iznenađenje na dan rođenja njihovog sina!

Kada je Katrina zatrudnila, ona i njen suprug su jedva dočekali rođenje njhovog sina. Ali par mjeseci prije nego su saznali veliku vijest, Katrina je saznala da njena majka boluje od raka pluća. To je za nju bilo poražavajuće.

I tada je Katrina donijela nevjerovatnu odluku. Pošto je željela da njena majka igra veliku ulogu u dočeku svog unuka kojeg nažalost nije imala priliku da upozna, Katrina je odlučila da njena majka izabere ime za malu bebu. Par dana prije smrti, Katrinina majka je ime djeteta rekla Katrininoj sestri Sarah. Katrina i Danny su željeli da im to bude iznenađenje, sve do dana dok se dijete ne rodi.

I konačno, na petak trinaesti, došlo je vrijeme da se otkrije tajna kada je na svijet došao mali dječak. “Soba je bila prepuna maminih stvari,slika tako da smo imali osjećaj kao da je tu sa nama i sve je bilo savršeno”,pisala je Sarah na Youtube kanalu.

Pripremite maramice, i pogledajte ovaj dirljivi video ispod i saznajte koje je ime baka dala dječaku. Podijelite ovaj momenat i sa svojim prijateljima na Facebook-u!

Pogledajte i ovo