OstaloVideoZanimljivostiŽivot

Mamine naočale su bile sažvakane. Optužila je za to svog psa, koji je bio toliko toliko posramljen da je ubrzo postao hit na internetu

Vlasnici pasa ne mogu baš realno posmatrati ponašanje svojih ljubimaca. Toliko ih volimo da im tolerišemo sve što urade i ne možemo priznati da možda i nisu baš toliko savršeni koliko mi to mislimo. Savršeno su nam društvo, vole da se igraju, vole djecu, ali ipak vole i da upadaju u nevolje.

Neki psi vole da kopaju rupe u zemlji, donose blato u kuću, ganjaju mačke i sve to rade iako im mi to branimo. Razlika između njih i psa Rooneya u videu je ta što je Rooneyu zaista žao zbog toga što je učinio. Njegova mama nije mogla pronaći svoje naočale i prije nego što je odustala, pronašla ih je sažvakane i zakopane u dvorištu.

Kada je pozvala svog psa, on je trčeći krenuo prema njoj, ali kada je vidio da u ruci drži svoje naočale, svima je jasno da je odmah osjetio krivnju. Ipak, nemoguće je biti ljut na ovako slatkog psa dugo. Pogledajte njegovu preslatku reakciju u videu u prilogu.

Pogledajte i ovo