PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Medicinska sestra je pozvala oca u 3 sata ujutro i rekla mu da je donijela neočekivanu odluku da spasi život njegove supruge u komi!

Roditi dijete je jedno od najljepših iskustava u životu – ali za jednu mladu majku i njenu porodicu, to je bila noćna mora. Shelly i Jeremy Cawley bili su oduševljeni kada su vidjeli pozitivan test za trudnoću. Bili su spremni da ostatak života provedu zajedno i da dobiju zdravu i sretnu bebu. Nisu znali da će upravo njihova beba vratiti Shelly iz mrtvih sedmicu nakon njenog rođenja.

Kako su sedmice postajale mjeseci, Shelly i Jeremy su bili sve više uzbuđeni. Jedva su čekali da budu roditelji, te su bili sretni što će odgajati svoju kćerku koju su toliko željeli. Kako je trudnoća prolazila relativno glatko, ništa ih nije moglo pripremiti za ono što će se desiti na dan rođenja njihove kćerke. Umjesto da se zajedno raduju rođenju njihove kćerke, Jeremy je morao da se oprosti od svoje supruge držeći njihovu bebu, Ryland, u naručju. Srećom, sestra je imala posljednji plan kako da pomogne Shelly – ali je on uključivao Ryland.

Nekoliko minuta nakon rođenja Ryland, doktori su Shelly odveli u sobu za hitne slučajeve. Imala je rijetko medicinsko stanje i odmah joj je trebala terapija. Nažalost, njeno stanje se vremenom pogoršavalo i pala je u komu. Jeremy se pripremao da se oprosti od svoje voljene supruge i da sam odgaja njihovu kćerku. Ali onda je medicinsko osoblje prišlo Jeremyu i upitalo ga mogu li iskoristiti Ryland da spase život njene majke. On im je odmah dao svoju kćerku i oni su požurili u akciju. Bez njihove brze reakcije i majčinske veze sa kćerkom, postojale su velike šanse da Shelly izgubi život tu noć…

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo