VideoZanimljivosti

Mislili su da će im par otkriti spol svog budućeg djeteta, a onda je uslijedilo iznenađenje za sve!

Zabave na kojima se otkriva spol djeteta su fenomenalan način da budući roditelji otkriju prijateljima i porodici, da li će dobiti sina ili kćerku. To je također divan način da se proslavi donošenje novog života na ovaj svijet. Obično to rade sječenjem torte, otvaranjem kutije sa balonima, a rezultati su uvijek posebni.

Na jednoj ovakvoj zabavi par je odluči da stvari učini malo uzbudljivijim. Porodica i prijatelji su se okupili oko torte i nasmijani su čekali da je par presječe, nadajući se da će dobiti sina jer već imaju dvije kćerke.

Kada su rasjekli tortu, prvi komad je bio roze boje, što je značilo da očekuju treću kćerku. Naravno da su svi bili uzbuđeni jer je najbitnije da dijete bude zdravo. Nakon što su se smirile ovacije, ovaj par je rekao kako im je vruće i započela je pjesma “It’s getting hot in here, so take off all your clothes”. Uredu ne baš svu odjeću.

Sljedeće što se desilo je da je buduća majka skinula svoju majicu ispod koje je imala drugu sa natpisom “Oh boy!”. Potom je tata skinuo svoju majicu ispod koje je pisalo “It’s a boy!”. Tada su ovacije postale još glasnije.

Ipak neće dobiti treću kćerku, konačno će dobiti sina. Treća sreća, zar ne?

Pogledajte ovaj trenutak u ovome videu:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo