VideoZanimljivostiŽivot

Mislio je izvesti lažnu nesreću i uzeti novac od osiguranja, ali nije računao da kamera sve snima!

Bio je to divan dan u susjedstvu. Prosječan dan u vožnji od mjesta A do mjesta B, kada su se odjednom stvari drastično promijenile na gore. Ovo je svačija noćna mora, pogotovo kada je ovako isplanirana. Ne možete se nikako izvući iz ovoga, izuzev ako imate drugi par očiju, što je u ovom slučaju vozačica i imala.

Ovaj plan je bio jednostavan ali efektivan, vozač je mogao proći zaista loše jer niko nije spreman na ovo. Srećom, njena kamera je snimila svaki detalj i spasila je nezgodne situacije.

Dok se vozila ulicom, primijetila je muškarca sa motorom na sredini puta. Kao i svaki vozač, usporila je, te nije bila sigurna šta on radi. Kako je usporavala, vidjela je kako gura svoj motor unatrag prema njenom autu, te se nekoliko sekundi kasnije i sam bacio na njeno vozilo glumeći da se radi o nesreći – a sve je njena krivica.

Da stvari budu još gore, naizgled nevini prolaznik koji je u tom trenutku prelazio cestu slikao je to na svom mobitelu. Užasnuta ovom situacijom ovikala je: “Idiote! Imam kameru u autu.”

Srećom zaista ju je imala. Snimila je čitavu ovu situaciju savršeno, a u trenutku kada je rekla “kamera”, njih dvojica su što brže mogu pobjegla.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo