VideoŽivot

Mlada i svi gosti su ostali u suzama: Mladoženja usred vjenčanja objavio da voli drugu osobu!

Na dan svadbe para iz Portugala, Džefersona i Džesike, bilo je mnogo suza.
Ono što je izazvalo istinsku poplavu bilo je mladoženjino izražavanje ljubavi. Samo što to nije bilo usmjereno prema mladi, nego prema njenoj osmogodišnjoj kćerki.

Većinom je sve na vjenčanju oko mlade i mladoženje. Međutim, u njihovom danu učestvovala je jedna vrlo posebna dama – Džesikina osmogodišnja kćerka, Džovana. A Džeferson je imao vrlo veliko iznenađenje za nju i njenu mamu!

Nakon čitanja zavjeta koje je napisao Džesiki, Džeferson se okrenuo prema Đovani. Svima je dao na znanje da se nije zaljubio samo u Džesiku, nego je volio i “Đi”. Njegovo je cjeloživotno obećanje bilo za obje.

On se spustio na koljna ispred djevojčice i naveo joj sve ono što ju čini posebnom.

“Ako bi od Boga mogao bilo što zatražiti, bilo bi to da tebe imam za kćer. Bio bi najponosniji otac na svijetu kada bi mogao imati tako predivnu, inteligentnu i obrazovanu kćer kao što si ti”, rekao je djevojčici.

Te predivne riječi dozvale sreću i suze na Đovanino lice.

“Takođe ti dajem ljubav, svoju ljubav, i obećavam ti da ću paziti na tebe, da ću te uvijek štititi i da neću dopustiti da ti se ikada išta loše dogodi”, zarekao se.

Njegove su riječi očigledno dirnule čitavu crkvu jer su svi brisali oči boreći se sa suzama!

Nakon toga je malena “Đi” uzela mikrofon i u suzama izrazila svoju radost i zahvalnost što ima Džefesona za oca. A ako je do tada iko uspio ostati suhih očiju, ovo je bio trenutak kada su i njima navrle suze.

Pogledajte i ovo