VideoZanimljivostiŽivot

Mladoženja je otrčao od stola kada je čuo majku kako vrišti i zove upomoć

Za bilo koji par, vjenčanje je jedan od najbitnijih dana u njihovom životu. U jednom danu oni stanu ispred prijatelja i porodice i svima im potvrde da se zaista vole i da žele da provedu ostatak života jedno sa drugim.

Svi se parovi nadaju da će dan njihovog vjenčanja biti pun slavlja. Vrlo često oni provedu veliku količinu sati i ulože dosta novca kako bi sve bilo perfektno na taj dan. Nažalost, neke stvari moraju krenuti loše, ali brzo razmišljanje i reagovanje to može spasiti u sekundi.

Zamislite da uživate u svom perfektnom vjenčanju. Cijela ceremonija se završila bez ikakvih problema. Cvijeće je bilo predivno, zavjeti su bili romantični a večera za sve prisutne je divna. Tada se odjednom čuje glas kako neko traži pomoć.

Srećom za Codya i Kelly Campbell, kada je neko tražio pomoć, Cody je bio prva osoba da reaguje. Jedan od gostiju se počeo gušiti na komadić hrane, a Cody je odmah reagovao i spasio dan. Cody je inače po profesiji vatrogasac, a ranije je jedan od gostiju rekao kako će njega prvoga zvati ukoliko mu ikada bude trebala pomoć vatrogasca.

Pogledajte ovaj nevjerovatni video u prilogu i podijeljite ga sa prijateljima:

Pogledajte i ovo