VideoZanimljivosti

Na TikToku je objavila video svog 7-mjesečnog sina koji teži 14kg i dobila hrpu negativnih komentara!

Bebe dolaze u svim oblicima i veličinama. No jedna majka koja je rodila sina Luxea, teškog oko 14 kg, bila je zasuta negativnim komentarima trolova.

21-godišnja majka dvoje djece Jackie Adao otkrila je da je njezin sin sa sedam mjeseci imao jednaku težinu kao dvogodišnjak ili trogodišnjak.

U videu koji je Jackie podijelila sa svojih 66,8 tisuća pretplatnika na TikToku, otkrila je da “dopušta tati da ga nosi posvuda” zbog njegove težine. U odjeljku za komentare, Jackie dodaje: “Jednostavno ne mogu cijeli dan nositi bebu od 14 kilograma… za to služe očevi, zar ne?”

“P.s. Ovo je snimljeno kada je Bubbas imao sedam mjeseci. Sad mu je osam i više ne može stati u tu autosjedalicu. Sada ga stavljamo u sjedalicu za velike dječake.”

Napisala je: “Hejterima u komentarima odmah nakon što sam objavila video svoje bebe”, a zatim promrmljala tonom dodala: “Osjetite moj bijes”.

@jackieandadao u know that 😏 #daddyduties #daddygoals #heavybaby #chunkybabies #hugebaby #boymomcheck #boymomma #7monthsold #pastdue #youngmom #familygoals #rolls ♬ original sound – INDIANA ✨💕💚

Navela je imena koja su drugi davali njenom sinu: ‘nilski konj’, ‘div’, ‘patuljak’, ‘glava lubenice’, ‘odrastao čovjek’ pa čak i ‘svinja’.

Komentari mržnje gomilaju se u videu u kojem priznaje da još uvijek doji svog sina i nastavit će to činiti sve dok on to više ne bude želio.

Uz video koji je pogledan 500.000 puta, jedan je napisao: “Što je loše u tome da kažete da vaše dijete ne izgleda kao normalna osoba?”

“Odrastao je, mama. Kaže da će se uskoro odseliti.” nasmijao se drugi komentator.

@jackieandadao Reply to @pamelaine0 just for you, since i “enjoy it” so much…🥴 #momsoftiktok #breastfeeding #breastfeedingmama #hugebaby #chunkybabies #boymomcheck ♬ Enchanted Taylor Swift – Kaylen

Pogledajte i ovo