VideoŽivot

Nakon 22 godine, usvojeni dječak otkriva da je radio u istoj trgovini s majkom

Kad čujete o tome da roditelji daju svoju djecu na posvajanje, lako je upirati prstom u njih i prosuđivati ​​ih ne znajući činjenice. Ali nisu svi spremni biti otac ili majka ili jednostavno financijski nisu u mogućnosti čuvati dijete. Ono što neki mogu smatrati nedostatkom hrabrosti i odgovornosti, za druge je pokazivanje naklonosti, hrabar izbor ljubavi.

Christine Tallady rodila je dijete u oktobru 1985. godine. Bila je u vrlo teškoj financijskoj situaciji i nikada nije mogla čuvati svoje dijete. Stoga je donijela bolnu odluku da dijete ostavi na usvajanje. Prema njezinom mišljenju, ovo je bio jedini način da mališan ima priliku za bolju budućnost. Ova je odluka, naravno, nije usrećila, ali nikada se nije požalila ili se zbog toga nije posramila. To također pokazuje činjenicu da je papire za posvojenje uvijek držala dostupnima kako bi ih sin mogao pronaći ako to želi jednog dana.

Kad je usvojen, dječak je dobilo ime Steve. Kada je imao 18 godina, počeo je tražiti svoju pravu majku. Potraga je u početku bila neuspješna. Ali Steve se nije predavao. Nakon još jednog pokušaja 2007. otkrio je da je pogrešno napisao majčino ime prvi put kad je pretražio.

Uz prave podatke, odgovor ovaj put nije dugo uslijedio. Steve je saznao da Christine živi nedaleko. U to je vrijeme dječak radio kao kurir za Loweovu trgovinu Grand Rapids u Michiganu. Budući da je ovo bila jedna od najvećih trgovina na tom području, Steve je dobio ideju pitati svog šefa je li slučajno poznavao Christine Tallady. Nevjerojatno, ispostavilo se da je ne samo da je poznaje, već da Christine upravo radi u toj trgovini.

Ko zna koliko puta ju je Steve sreo, a da nije znao ko je zapravo. Sad su majka i sin napokon ujedinjeni. Prošle su 22 godine, a bilo je i nekoliko prepreka, ali kad pogledate okolnosti, čini se da su njih dvoje uvijek bile povezane nevidljivom vezom.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo