ShowVideo

Neodoljiva djevojčica (5) je izašla na scenu, otpjevala je hit Frank Sinatre, svi su ostali u šoku

Svi znaju da oni koji se žele baviti jazz muzikom moraju imati specifičan glas. Svi koji imaju taj specifični glas će zvučati dobro, ali nikada dtako dobro kao jazz pjevači Michael Buble ili Frank Sinatra. U današnjem videu, predstavljamo vam Sophie Fatu (5), koja ima baš takav glas.

U videu koji se nalazi u ovom članku, djevojčica umjesto da pjeva neku pop pjesmu, koju je čula bezbrojno puta na radiju, ona je odlučila da otpjeva pjesmu Frank Sinatre (koji je također prepjevao ovu pjesmu, ali ju je učinio toliko popularnom da mnogi ljudi misle da je njegova).

Pjevala je prelijepu pjesmu “Flay Me to the Moon”, originalno napisanu od strane Bart Howara – ona ju je otpjevala kao profesionalac. Šta drugo očekivati od petogodišnje djevojčice koja ne samo da voli jazz, nego voli dobar jazz.

Sophie koja je sama po sebi neodoljiva, stala je ispred mikrofona u studiju, te kako je muzika krenula, pogledala je u kameru, podigla palčeve i nasmijala se. One sekunde kada počne pjevati, istopit će vaše srce. Kroz čitavu izvedbu pjesme pleše ili se smiješi, dok je pjeva na mikrofon, očigledno je koliko voli ovu pjesmu.

Ono što je nevjerovatno je to što izgleda kao da je pjeva bez imalo napora. Pjeva visoke tonove kao da je to ništa. Izgleda da ima baš taj glas koji je potreban da postanete poznati jazz ojevač jednog dana. Ili sada, nikad se ne zna.

Ako želite da vidite ovu neodoljivu malu djevojčicu i čujete njenu izvedbu pjesme, pogledajte video ispod.

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo