VideoZanimljivostiŽivot

Nepoznata žena je zgrabila djevojčicu i pokušala je kidnapovati, a zatim se pojavio jedan automobil i pokvario cijeli plan

Sigurnost u zajednici je ključ da cijelo naselje bude sigurno. Jako je bitno da pratimo šta se dešava oko nas kako bi mogli spriječiti da se nešto sumnjivo desi, te da to evenutalno možemo prijaviti policiji koja može reagovati na to.

Jedana strankinja je uzela stvari u svoje ruke kada je primjetila nešto neobično da se dešava prekoputa nje. U ovaj incident je bila uključena jedna žena i Amy Martinez (12). Amy se navodno vraćala iz škole kada ju je nepoznata žena zgrabila za ruku i povela u drugom smjeru. Amy kaže kako je u tom trenutku pomislila da nikada više neće vidjeti svoju porodicu.

Strankinja koji ju je na kraju spasila ju je vidila kako se opire i pokušava da pobjegne. Tada je ona zaustavila svoj automobil blizu nje i spustila prozor. Počela je galamiti na ženu koja je vrlo brzo pustila Amy i pobjegla. Amy je zatim došla do njenog automobila, a strankinja ju je odvela do njene tetke.

Pogledajte ovaj video i saznajte cijelu ovu priču:

Pogledajte i ovo