PopularnoShowVideo

Nervozni dječak je izašao sam na binu, a pjesma je odmah podigla žiri iz stolica

Dječak Abu (13) je izašao na binu u slijepoj audiciji, u emisiji The Voice Kids, Belgija i odabrao je zaista zahtjevnu pjesmu, te je smatrao da će oduševiti žiri. Zaista je čudno da dijete izabere pjesmu Celine Dion, “My Heart Will Go On”.

To je pjesma iz filma Titanic i obično je broj 1 u zemljama diljem svijeta, te je tako postala najveći hit Celine Dion, te jedan od najprodavanijih singlova svih vremena.

Abu je zaista morao puno da se potrudi da bi otpjevao ovu pjesmu i nikoga nije razočarao. Čim je počeo da pjeva, sudije Josje Huisman i Laura Tsoro su se počeli smijati.

Abu je otpjevao samo jednu rečenicu kada su sva tri člana žirija pritisla dugme i okrenuli se u svojim stolicama. Publika je skočila na noge i entuzijastično počela da aplaudira.

Njegov glas je zaista izvanredan za tako mlasu osobu. Kada je došao do refrena, jedan sudija je skočio na noge, a zatim i ostalo dvoje od oduševljenja njegovim glasom.

Na dijelu 1:45 videa, Abu bez napora otpjeva visoke tonove, što bi čak i samu Celine Dion učinilo ponosnom.

Kada Abu završi sa izvedbom ove predivne balade, Sean ustane sa svog mjesta, ode do bine i sjedne prekrštenih nogu ispred njega. Počne mu pljeskati i nabaci mu. Nema sumnje da je osvojio publiku prije samog kraja pjesme.

Pogledajte kako se njegov san ostvaruje dok izvodi ovu pjesmu.

Pogledajte i ovo