PopularnoVideoZanimljivosti

Nezainteresovane sudije su gledale 4 starije žene kako izlaze na scenu, a publika je poludila kada se njihova odjeća promijenila

“Britain’s Got Talent” je jedna od najboljih emisija na televiziji. Ne samo da možete vidjeti odlične talente koji se pojave tu, nego možete vidjeti i jednog od najboljih sudija – Simona Cowella. On je jako iskren i ne suzdržava se da kritikuje izvođače oko stvari koje su mogli bolje uraditi.

Iako je on jako vokalan, izgleda kao da ga je iznenadio nastup koji se nalazi u videu ispod. 4 starije žene su izašle na scenu u slatkim haljinama, a Simon ih je pitao za njihove godine i imena. Zbir njihovih godina je čak 293!

Svi u publici su se zapitali šta će one izvoditi. Kada su im sudije rekle da počnu sa svojim nastupom, svi su bili jako nestrpljivi. Svaka od njih se popela na platformu i jako čudna muzika je počela da svira u pozadini.

Odmah su se počele kretati i odjednom su počele da skidaju svoje haljine kako bi otkrile zlatna i sjajna odijela koja su se nalazila ispod. Ove dame su u punoj kondiciji. Počele su plesati, a tokom cijelog nastupa su imale jako divan osmijeh na svojim licima.

Sudije su izgledale impresionirano sa količinom energije koju one posjeduju s obzirom na njihove godine. Naravno tu je i njihovo umijeće plesa koje je jako dobro.

Pogledajte njihov nastup u ovome videu:

Pogledajte i ovo