in ,

NIJE ZNALA ŠTA JE ČEKA: Zaprosio ju je i oženio usred aviona (VIDEO)

Belgijac Alexander Serruys i njegova voljena Marieke Van de Wal u zrakoplov su ušli kao ‘običan par’, a iz njega izašli kao supružnici zahvaljujući jednoj ludoj ideji

Zahvaljujući putničkoj agenciji Thomas Cook, Alexander Serruys i Marieke Van de Wal iz Bruggea danas su bračni par, no onaj zanimljiviji dio priče kaže da mlada dama nije imala pojma što je čeka na visini od devet tisuća metara.

Naime, u avion je ušla uvjerena da je osvojila putovanje na Rodos, te joj nije bilo ni na kraj pameti da se na letu #Yes14 skrivaju voljeni Alexander, kao i 40 članova obitelji i prijatelja.

Pripreme za to vjenčanje su počele još na Valentinovo, otkako je Alexander Serruys na stranici putničke agencije priznao da bi se silno volio oženiti u zrakoplovu.

Pri realizaciji su sudjelovali čak i članovi njezine obitelji, osobito njezina sestra koja se pobrinula da Marieke ima odgovarajuću vjenčanicu.

Pogledajte cijelu priču, kako se za mladu damu ‘jedno obično turističko putovanje’ na Rodos zapravo pretvorilo u medeni mjesec.