VijestiŽivot

NIKO JOJ NIJE VEROVAO ŠTA SE DEŠAVA SA NJENIM 6-GODIŠNJIM SINOM:Onda ga je snimila i otvorila im oči

6-godišnji Tajler Saunders iz Old Bara, Australija redovno se prevrtao i vrteo tokom noći, vrišteći od bola.

Od njegovog rođenja, Tajlerovo telo bilo je prekriveno upaljenim ekcemima. Ekstremni bol i konstantan svrab ostavljali su dečaka i roditelje moleći se za miran trenutak.

Njegova majka Debi osećala se bespomoćno, ona je vodila računa o stanju sina godinama i bila je preplašena time što je stanje bilo sve gore i gore. Nikada nije ni sanjala da će to trajati toliko dugo.

Doktori su dali dijagnozu “Atopik dermatitis”, što nije retka bolest, ali oni nisu verovali Debi kada im je pričala o intenzitetu stanja njenog sina. Ona je čak i snimila kako bi im pokazala stepen bola. Morala je nešto da uradi jer je Tajlerov život bio ugrožen ovim stanjem: Nije mogao da spava od bola i svraba, nije išao u školu i druga deca su ga stalno zezala kada je i išao. Njegova majka je uradila sve što je mogla: Nosio je rukavice, mazao se raznim kremama itd. Bila je spremna da digne ruke i onda je naišla na ovog doktora na internetu.
djecak-koza-1
Doktor Ričard Aron je dermatolog iz Južne Afrike koji je specijalista za dermatitis. Preko onlajn zakazivanja, doktor Aron je preporučio određeni losion, kortikosteroide i antibiotike. Debi se osećala puno nade i kupila sve što joj je doktor rekao potrošiviši ukupno 40 dolara, ali nije verovala da će rezultati biti toliko dramatični.
djecak-koza-2Nastavak priče pogledajte na sljedećoj (2) stranici…

Next

Pogledajte i ovo