ZanimljivostiŽivot

Nisu mogli imati djecu, a danas imaju tri para blizanaca koji na isti dan slave rođendan

Ovaj divan par Carrie i Craig Kosinski su dugo vremena nakon vjenčanja pokušavali dobiti dijete, no ljekari su im kazali da će imati dosta poteškoća sa tim. Uprkos tome su pokušavali, ali nažalost, rezultata nije bilo.

naslovna

I sama Carrie je bila usvojeno dijete i često je kroz šalu govorila da će imati 18 djece kada odraste. Iako su oboje silno željeli imati svoju djecu, odlučili su se na usvajanje.

Nedugo poslije su saznali da njihovi bliski prijatelji očekuju blizance, ali da ih nažalost nisu u mogućnosti izdržavati, te su im odlučili srdačno pomoći i primiti djecu u svoju kuću. Djeca su dobila imena Kenna i Adalynn.

Nakon usvajanja biološka majka je ponovo stupila u kontakt sa Carrie i Craigom, te zamolila da zbrinu i njenu mlađu kćerku Cece ukoliko im to neće biti finansijski preteško. Carrie i njen muž su i do objeručke prihvatili.

5711921a7d78a.image_

Nekoliko sedmica poslije, Carrie se počela osjećati čudno i otišla je ljekaru. Ultrazvukom je utvrđeno da je trudna. Njihovoj sreći nije bilo kraja. Da sreća bude veća, u pitanju nije bila jedna beba, nego blizanci.

”Bog mora se se šalio s nama” kaže Carrie. Najzanimljivije je što svi slave rođendan na isti dan 28. februara. Karraline i Clarissa su zbog ranog rođenja morale ostati u bolnici, no srećom, porodica je danas sretna i na okupu.

Pogledajte i ovo