VijestiŽivot

OBJASNIO SUŠTINU: Keanu Reeves načisto uzdrmao svijet svojom moćnom porukom!

Prenosimo vam u celosti poruku, koju je napisao lično Kianu Rivs i njome naterao čitav svet da se dobro zamisli:

“Majka mog prijatelja se čitav život zdravo hrani. Nikada nije konzumirala lakohol niti brzu hranu. Svaki dan je vežbala, bila okretna i vrlo aktivna. Uvek se pridržavala saveta lekara i nikada nije izlazila na Sunce bez kreme. Sada ima 76 godina i rak kože i koštane srži, kao i težak oblik osteoporoze.

Otac mog prijatelja je jeo slaninu, maslac, mast i nikada nije mazao kremu za sunčanje. Često bi izgoreo do crvenila! Živeo je život po svom, a ne kako bi mu drugi rekli. Sada ima 81 godinu i lekari tvrde da ima zdravlje kao momak! a liječnici kažu da je njihovo zdravlje je da mlade osobe.

Ljudi se ne mogu sakriti od svog otrova, on je tu i vreba vas. Reči majke mog prijatelja: ”Da sam znala da će se moj život završiti na ovaj način, proživela bih više toga i uživela u svakom danu”

Nitko od nas se neće živ izvući i zato, molim vas da prestanete da mislite loše o sebi. Jedite ukusnu hranu. Šetajte na Suncu. Skačite u okean. Priznaj sebi ono što kriješ duboko u sebi. Budi glup. Budi ljubazan prema ljudima. Budi jedinstven. Nema vremena ni za šta drugo.”

OVO JE ISUVIŠE DOBRO, DA NE BUDE PODELJENO SA VAŠIM PRIJATELJIMA…

Pogledajte i ovo