VideoŽivot

Anna je često pozirala sa ogrlicom koju joj je napravio dečko, a godinu dana poslije je saznala istinu koja se krila iza toga

Kada se slavi godišnjica braka ili veze, jasno nam je da parovi sebi kupuju poklone. Kada je Terry proslavljao godišnjicu veze sa svojom djevojkom Annom, odlučio joj je pokloniti divnu ogrlicu. Anni se dopao taj poklon toliko da ga je nosila svaki dan. Bio je izrađen od posebne vrste drveta koja je isklesana na specijalan način kako bi privjesak bio što unikatniji.

No, ogrlica je dugo vremena krila jednu važnu tajnu.

halsband4

Anna i Terry su se jednog dana odlučili za šetnju uz obalu mora gdje su iskoristili priliku i za nekoliko zajedničkih fotografija. Kada je Terry preuzeo kameru, presjekao je uže sa ogrlice, otvorio je i kleknuo pred Annu.

Unutra je bio zaručnički prsten i to svo vrijeme, a da ona to pri tome nije znala niti primjetila. Punu godinu i pol je hodala sa ogrlicom i zaručničkim prstenom unutra. Svom dugogodišnjem dečku je ponosno rekla ‘da’.

halsband5

Jedino što mu je zamjerila jer joj nije rekao za to jeste činjenica da je mogla izgubiti ogrlicu negdje usput što bi bila velika šteta. No, Terrija je zanimao samo ovaj konačan ishod.

halsband6

Ovu divnu prosidbu pogledajte i u videu ispod!

Pogledajte i ovo