in

LikeLike LoveLove

Optužili su je da kupuje nenormalne zalihe zbog virusa, no onda je otkrila pravu istinu

Stephanie Rhymer Whitaker je jedna od onih ljudi koji su ovih dana kupovali nenormalne količine namirnica u trgovinama. Drugi su je zbog toga s gađenjem gledali i optužili da se ponašala potpuno nemoralno, no ona je odlučila na internetu ispričati svoju stranu priče i otkriti pravu istinu.

#1

"Bok. Ja sam Stephanie. Prema riječima jedne žene iz supermarketa, ja sam 'šupak koji kupuje prevelike zalihe' namirnica. Tada sam na blagajni platila 900 dolara, a u drugoj trgovini još 200 dolara.", napisala je Stephanie na početku svoje objave na Facebooku te u nastavku objasnila zbog čega je odjednom potrošila toliko novca.

#2

Naime, imala je listu za kupovinu namirnica za čak 6 obitelji. Riječ je o obiteljima koje imaju malu djecu, posebne potrebe, obitelji sa samohranim roditeljima, starijim ljudima i slično. Nitko je nije tjerao na to, no htjela im je pomoći. Potrošila je nekoliko sati kako bi sve kupila, raspodijelila te spremila u odvojene vrećice.

#4

Istina je da nije lijepo u ovakvim vremenima biti sebičan i kupovati nenormalne količine hrane, no ova priča je dokaz da ponekad postoji i druga strana priče. Stephanie zaslužuje veliku pohvalu za svoj trud.