PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Otac i sin su pucali balon da bi otkrili spol, dječak je ugledao boju i urnebesno se povukao

“Da li želiš brata ili sestru?” To je često pitanje koje roditelji pitaju svoju djecu kada očekuju bebu, te očekuju dva odgovora, ali ustvari postoje 4: “Brata,” “Sestru,” “Ne želim ni brata ni sestru” ili “Želim psa.” Srećom sin Joela i Courtney Parlour je želio brata i nisu u razmatranju bila zadnja dva odgovora.

U videu ispod vidjet ćete par koji očekuje bebu, te nakon nekoliko mjeseci čekanja, konačno mogu da otkriju spol sa svojim sinom. Postoje mnogi načini na koje možete otkriti spol i danas je to jako popularno, te ljudi smišljaju brojne ideje, ali ovaj par je izabrao savršen način sa svojim sinom. (Koji je, ponavljamo, želio brata.)

Courtney je snimila video svog muža i sina koji sjede uz zid sa velikim, crnim balonom i nožem u ruci, spremni da puknu balon i tako otkriju spol bebe.

Sin sjedi pored tate sa osmijehom na licu. Joel mu kaže, dok drži balon, “Ovo će ti reći da li je u pitanju dječak ili djevojčica, da li si spreman?”

Joel pita sina da li on želi da pukne balon i on uzbuđeno odgovori, “Yeah!” Pruži mu nož i zajedno ga približe balonu. Trebala su im 4 pokušaja, ali su ga pukli i iz njega su izletili rozi konfeti.

Dječakova reakcija je trenutna i urnebesna. Kako vidi roze konfete na podu, počne hodati unazad kaže “Oh, no!” Možete vidjeti koliko je razočarenje ovog dječaka, ali sigurno smo da voli svoju sestru koja je rođena sredinom 2017. godine.

Ako želite vidjeti njegovu reakciju, ispod je video.

Pogledajte i ovo