VideoŽivot

Otac je mislio da njegova ideja zaštite bebe nije toliko loša, sve dok njegova žena nije došla i počela da plače

Svi članovi porodice imaju drugačiji način gledanja na različite situacije. Neki od njih gledaju na to kao da je čaša na pola puna, a drugi ipak misle da je ona na pola prazna. Kada ste u dužoj vezi znate kako će vaš partner reagovati na neke stvari.

Međutim šta ako se sretnete sa unikatnim problemom kao što je ovaj u videu koji se nalazi u prilogu. U ovom smiješnom videu, otac nam je rekao kako želi da napravi vrata, da bi mogli vidjeti da li se njihov sin nalazi na stepenicama, kako se on ne bi našao u nevolji. Kako bi uštedio novac, odlučio je da sam napravi zaštitu za svog sina.

Otac je kamerom pokazao vrata koja je napravio. Vrata su prvo bila otvorena, a potom ih je zatvorio i rekao kako su to sasvim normalna vrata, zatim je kameru podigao gore i otkrio svoj izum. Njeg plan je bio da vrata od kuhinje prereže na pola, što je i uradio. Tako još uvijek ima vrata da zatvori kuhinju, ali u isto vrijeme može vidjeti svog sina.

U tom trenutku je njegova žena sa djetetom došla kući i šokirala se kada je vidjela šta je on napravio. Prvo se počela smijati i pitala ga je da li se šali. Kada je shvatila da nije riječ o šali počela je plakati. Nije se mogla smiriti nekoliko minuta, ali se sve na kraju završilo na osmijehom.

Pogledajte cijeli događaj u videu u prilogu.

Pogledajte i ovo