VideoZanimljivostiŽivot

Otac je presretan što je upravitelj trgovine dopustio njegovom sinu sa Down sindromom da skenira proizvode na kasi

Otac je presretan što je upravitelj trgovine dopustio njegovom sinu sa Down sindromom da skenira proizvode na kasi

Odgoj djeteta velika je odgovornost koja može donijeti mnoge izazove, ali i mnogo dobrih trenutaka. Biti uz dijete dok odrasta znači gledati ga kako cvjeta i pružiti mu svu ljubav i brigu koju zaslužuje. Bez obzira na sve, roditelj pun ljubavi uvijek je uz svoje dijete i podržava ih u svim usponima i padovima u životu.

To postaje još važnije kada jedan roditelj ima dijete s teškoćama u razvoju. To može uključivati ​​i tjelesne i mentalne nedostatke. Jedno od najčešćih genetskih stanja koje može uzrokovati poteškoće i blagu do tešku invalidnost je Downov sindrom.

Nažalost, mnoga novorođenčad rođena s Downovim sindromom tretiraju se drugačije, a ponekad čak i zaostaju jer se njihovi roditelji boje preuzeti tako veliku odgovornost. No, odrastanje u sretnoj i zdravoj obitelji može pomoći svakom djetetu da ima priliku za normalan život.

Jay Burke, 10-godišnak s Downovim sindromom, bio je oduševljen praznom kasom u Tesco marketu u engleskom Bradfordu. Njegov otac, David, zaključio je da će morati odvesti svog sina kako ne bi izazvao probleme upravi. Pokazalo se da upravi to uopće ne smeta i pustili su dječaka da sjedne za blagajnu.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo