VideoZanimljivosti

Majka je upravo rodila svoje dijete – sada pažljivo pogledajte reakciju oca kada shvati šta je desilo!

Porođaj nije lagana stvar – osobe koje su prošle kroz ovo iskustvo su svjedoci tome. Neki roditelji tvrde kako je najbolji dan u njihovom životu bio dan kada im se dijete rodilo, dok neki tvrde suprotno – da je to najteži i najstresniji dan ikada. I ne pričamo samo o majkama ovdje.

Sa sigurnošću možemo reći da majke u porodu pretrpe najviše boli. Ali ovo je također jako težak i stresan dan za svakog oca. Ne samo da su zabrinuti da li će sve biti kako treba, nego su također i najveća podrška za majku. Neko treba da bude jak i miran, te da je drži za ruku čitavo vrijeme. Ali to nije slučaj za svakog oca – neki su jako osjetljivi i jednostavno ne mogu da izdrže.

Takav jedan slučaj možemo vidjeti u ovom viralnom videu. Postavljen je na Facebooku na grupi “Karma” i ima preko 4 miliona pregleda.

Na snimku možemo vidjeti čovjeka – malo je teško zaključiti da li je on otac ili ne, ali možemo pretpostaviti – kako svjedoči rođenju djeteta. Jadnik se trudi da bude miran, ali ubrzo shvata da to nije za njega. Izgleda jako zastrašeno i traumatizirano sa jako interesantnim izrazima lica.

Pogledajte njegove reakcije u videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=ttTIQ3tCzbs

Pogledajte i ovo